În primul rând, de ce ai vrea să îi folosești? Dar fii sincer cu tine! Poți minți pe oricine, dar niciodată pe tine.

Vrei să fii mai mare ca să nu se mai ia nimeni de tine?

Vrei să fii mai atrăgător și să facă femeile coadă la ușa ta?

Vrei să vezi care sunt limitele corpului tău și cât de mult poate crește?

Vrei să fii tratat cu respect și să ai un oarecare cuvânt de spus în fața celorlalți?

Oricare ar fi motivul, e în regulă, încearcă-i dacă chiar îți dorești asta, este dreptul tău, dar recomandarea mea umilă este să te informezi foarte bine înainte, ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

 

Cred că ți-ar plăcea să știi că foarte multe produse pe care le vei găsi pe piață sunt contrafăcute și riști să îți pierzi banii nu doar pe ceva care nu este de calitate, dar care chiar îți poate face rău. Dacă tot te hotărăști să îi folosești și sursa de la care vrei să îi achiziționezi nu este de încredere, mai bine amână. Nu îți cumperi o pereche de blugi Gucci care ar putea fake, este vorba despre un medicament care îți poate afecta grav sănătatea.

Înainte de a-ți dori cu orice preț să fii mai mare crezând că asta te va face mai încrezător, vezi dacă nu îți poți mări încrederea în tine prin alte metode naturale! Există cărți și foarte mulți oameni specializați în acest asepct, poate că ai putea începe cu asta. Îți recomand cartea lui Jacques Salome, ”Curajul de a fi tu însuți”.

Dacă vrei să vezi cât de mult poți crește, ar trebui să știi și care sunt efectele adverse ale steroizilor. Nu voi începe să le enumăr, faptul că îți pui în pericol inima și ficatul eu zic că deja e suficient.

Dar acum vine partea mișto și amuzantă: cei care încă nu au habar cred că dacă vor face câteva cicluri și vor arăta bine, vor face mai mult sex cu cât mai multe tipe. Da, sigur, și marmota învelea ciocolata în staniol. Ar trebui să știi că în marea majoritate a cazurilor, bărbații care folosesc steroizi nu mai apucă să se bucure de femeile pe care le agață, întrucât testiculele suferă foarte mult și producția naturală  de testosteron scade dramatic după încheierea ciclului. Erecțiile devin mult mai slabe, ba chiar inexistente în unele cazuri. Acest fapt îi bagă în depresie pe consumatori și mulți dintre ei renunță la latura lor sexuală în detrimentul construirii unui fizic cât mai imens, folosind și mai multe substanțe. În momentul în care acestea sunt folosite, libidoul și erecțiile sunt din nou pe val. Și uite așa foarte mulți consumatori intră într-un cerc vicios. Îmi amintesc și acum expresia facială a unui prieten care avea 25 de ani pe vremea aceea și care se pregătea de concurs în momentul în care îmi spunea că nu știe ce să mai facă datorită faptului că nu iși mai poate folosi de luni bune jucăria.

Însă nu intenționez să fiu absurd. Efectele secundare pot fi diminuate mai mult sau mai puțin. Cunosc sportivi care folosesc de foarte mult timp steroizi și din exterior par ok, dar cine știe cum este corpul prin interior. Cu atât mai puțin stau lângă ei în momentele intime ca să verific dacă este adevărat ceea ce îmi spun.

Dacă vrei să îi folosești, sfatul meu este să te asiguri că asta îți dorești cu adevărat în adâcul inimii tale și informează-te bine înainte de a începe! Mergi înainte optimist, dar și realist în același timp.

În cazul în care vrei să îți dezvolți corpul la capacitatea sa maximă pe cale naturală, am pentru tine formula perfectă prin care am ajutat sute de persoane de-a lungul carierei mele în fitness. Aspectul tău fizic se poate îmbunătăți foarte mult și o poți face fără să îți pui în pericol sănătatea, ba chiar fiind din ce în ce mai sănătos.

Programul meu conține video-uri cu antrenament personalizate, special pregătite pentru obiectivul tău, planul alimentar personalizat care include doar mâncărurile care îți plac și care nu îți iau mult timp să le pregătești și nici mulți bani din buzunar, exerciții de încredere în sine, exerciții de motivație care să te mențină disciplinat și suportul meu online  24 din 24, asigurându-mă că evoluția ta menține pedala apăsată la maxim.

Ești pregătit să începem? Mă poți contacta aici:

Email:  jingacezarstefan@gmail.com

Instagram: Cezar_sj

Facebook: https://www.facebook.com/jinga.cezarstefan

 

De altfel, dacă vrei să înveți cât mai multe lucruri din domeniul fitness-ului, mă poți urmări pe Facebook și Instagram.

Versiunea corpului pe care ți-l dorești deja există, doar permite-i să se materializeze!