Credem că facem cu adevărat dragoste cu femeile, când de fapt doar ne masturbăm cu corpurile lor. Sună trist, dar chiar asta se întâmplă.

Societatea și mai ales pornografia, ne învață cum să fim niște masculi alfa și să fim cât mai dominanți, că asta e important cică. Să stea în genunchi în fața ta atunci când îți face oral și neapărat să înghită la final, pentru ca tu să te simți pe deplin acceptat.

Înveți doar cum să îți satisfaci nevoile egocentrice și să te folosești de corpurile lor considerând că este un schimb cinstit și etic.

Dar acelea sunt partide mai banale decât cele dintre câinii de pe stradă. Măcar câinii aceia nu au un Ego pe care să îl hrănească și nu sunt manipulați de o dorință sexuală mentală foarte puternică. Ei respectă pura lege a naturii.

Unde este tandrețea, unde este iubirea, unde este compasiunea dintre relațiile noastre amoroase?

De câte ori ți-ai dorit să ajungi în pat cu o femeie pentru a o face pe ea mai fericită? Dar fii sincer cu tine însuți! Nu e nimic grav să îți dai seama că în cele mai multe cazuri doar te-ai folosit de ele. Nu am fost mai breaz, am făcut și eu asta și nu mă simt vinovat. Nu este timp pentru păreri de rău, hai să recuperăm mai degrabă. Mă iubesc chiar și pentru cum am fost înainte pentru că aveam o cu totul altă înțelegere față de cea de acum. Nu am loc de ură pentru cum eram altădată.

Important este să conștientizezi faptul că suferința noastră este cauzată în mare parte de dorința sexuală. Vrem să facem cât mai mulți bani și să arătăm cât mai bine ca să putem fute cât mai mult. Caută adânc în interiorul tău și e foarte posibil să îți dai seama că așa este! Evident, mai există și mici excepții printre cititori și mă bucur dacă ești unul dintre ei.

De ce vrem mai mulți bani?
De ce vrem mai mult succes, faimă?
De ce vrem mai multe femei?

Ca să fim fericiți.

Dar ajungi să ai toate astea și apoi realizezi că ceva lipsește. Dar e atât de subtil… Chiar nu îți poți da seama ce e. Și te simți nefericit.

Poți să plătești oricât, că nu ai cum să umpli acel gol. Poți să faci o petrecere cu 10 dansatoare cele mai bune din lume și să te droghezi toată noaptea fiind într-un extaz maxim și să faci sex cu ele, iar dimineața te simți deprimat și nu înțelegi de ce.

Pentru că îți cauți fericirea în exteriorul tău, când aceasta trebuie să răsară de fapt din tine! Atunci când ești fericit deja, îți dai seama că toate astea nu au fost decât dorințe pe care le-ai împrumutat de la alții.

Nu intenționez să spun că e ceva rău să ai succes. Ba din contra, chiar iubesc prosperitatea. Dar iubesc și sărăcia. Niciuna dintre ele nu mă poate face mai fericit sau mai nefericit.

Nici abundența de femei și nici lipsa totală a lor.

Nu vreau să îți dau sfaturi, dar îți fac o recomandare, ca de la frate la frate. Dacă vrei să asculți, bine. Dacă nu, la fel de bine.

Fă o călătorie în interiorul ființei tale și vezi cât de sincer ai fost cu tine în toată această viață! Atunci când vei descoperi că tu ești singurul responsabil pentru nefericirea ta, vei putea să începi să lucrezi în favoarea ta și a celorlalți și vei fi fericit fără a avea nevoie de nimic din exterior.

Atunci dorința sexuală se va dizolva și comportamentul tău față de femei se va schimba la 180°, iar compasiunea și iubirea vor lua locul aversiunii și nevoii egocentrice de a le fi superior.