Credeam că cu cât voi face sex cu mai multe femei, cu atât voi deveni mai experimentat. Exista în corpul acesta un Ego atât de puternic, încât îmi pusesem și un target. Acestea erau convingeri împrumutate din sistem, iar unicul mod de a ieși din sistem este renunțarea la a-l mai urma.

Nimeni nu m-a învățat când eram mic despre energia sexuală. Continența, Tantra, Kundalini, erau termeni despre care nici nu știam că există, să-i trăiesc pe pielea mea, cu atât mai puțin.

Cu cât îmi dezvoltam corpul și mintea mai mult, cu atât veneau mai multe femei spre mine și îmi risipeam energia, neștiind că aceasta este cheia care poate deschide cea mai importantă poartă dintre toate care există. La aspectul fizic și mentalitatea atrăgătoare se mai adăuga și zodia gemeni (dualitate, poligamie, curiozitate) și ascendentul în scorpion (cuceritor, putere). Dar dezvoltând partea mea spirituală în același timp, am lăsat toate aceste caracteristici persoanei și m-am detașat de ele, lăsând loc în acest corp unei energii mai înțelepte care urmărește evoluția printr-o singură parteneră, nu prin schimbarea lor ca pe șosete. Dacă o femeie care a fost înșelată ar auzi că există vreun nativ în gemeni cu ascendent în scorpion care să mai arate și bine dar este fidel, ar crede probabil că e vreun banc sau vreo legendă.

Recunosc faptul că eram foarte poligam, nu credeam că poate exista vreo femeie pe lumea asta care să-mi bifeze atât de bine toate standardele și nevoile, încât să nu mai merg și la altele care să completeze. Asta până ce mi s-au dizolvat nevoile în meditație și am întâlnit persoana potrivită, prin care m-am convins că există persoane lângă care ne putem simți atât de bine, încât să nu mai avem nevoie de altcineva, chiar dacă nici măcar nu e alesul/aleasa.

Trecând prin ambele tabere, vă pot spune cu mâna pe inimă că decât să faci sex cu 3-4 persoane pe săptămână, mai benefic ne este să facem dragoste cu una singură. În primul caz, toată energia mea sexuală exploda, pierzându-se pe afară. În al doilea are loc o implozie, energia explodând în interiorul meu, lucru care îmi întărește abilitățile și rezultatele în tot ceea ce fac. Da, știu că e mare tentația, dar nu mai gândiți cu organele genitale cum am gândit și eu de altfel, lăsați mai degrabă inima să vă ghideze si veți deschide porți acolo unde cândva erau doar ziduri!

Făcând sex cu multe femei poți face eventual gălăgie, zgomote aruncate la mișto. Făcând dragoste ca la carte cu o singură femeie, poți face o simfonie.