Consider ca viata este perfecta exact asa cum e, insa aleg sa ma dezvolt in toate domeniile posibile, astfel incat sa o experimentez in cel mai placut mod si cat mai plin, fara sa ratez nimic din magia ei.

Cum a luat nastere acest blog? Prin tendinta Constiintei de a-i invata pe ceilalti prin mine cum sa aiba un stil de viata cat mai benefic, punandu-si in armonie corpul cu mintea si cu spiritul. Nimic din ce vei gasi aici nu e “inventat” de mine (Cezar), ci pur si simplu e curgerea vietii, care imi arunca laptop-ul in brate sau telefonul si imi dicteaza ce sa scriu. Eu nu fac nimic de la mine, sunt un simplu stilou prin care insasi Viata scrie. Iar ceea ce pot face eu, poti face si tu si chiar de un infinit de ori mai mult, imi permit sa folosesc cuvintele lui Iisus.

Iubesc sa-i inspir pe cei din jurul meu, pentru ca ma vad in ei exact ca in niste oglinzi care reflecta ceea ce sunt, iar spatiul care pare sa ne desparta, eu simt ca ne uneste, fiind Unul singur. Te iubesc pe Tine pentru ca ma iubesc pe Mine, ce altceva mi-as putea dori pentru Tine, decat sa fii fericit? Tocmai de aceea impartasesc cu tine din experientele mele, pentru ca nu vreau sa fiu fericit singur, ci vreau sa fim fericiti impreuna! Tin sa iti mentionez ca nu ma consider vreun Guru pentru altii si nu pot fi nici Guru-ul tau, ci doar pentru mine. Insa ceea ce pot face pentru tine, este sa-ti arat cum poti fi propriu tau Guru, punandu-ti la dispozitie uneltele pe care le-am folosit si eu.

Vrei sa fii fericit? Foarte bine, pur si simpu fii! Esti fericit chiar Acum, in acest moment, doar ca ai uitat asta. Fericirea este starea noastra naturala, nu avem nevoie de absolut nimeni si nimic din exterior pentru a o experimenta. Dar ti-ai acoperit-o cu fel de fel de ganduri si convingeri limitative, care te-au facut sa uiti cine esti. Faptul ca esti aici nu e intamplator, cum nimic de altfel nu este, ci totul se intampla cu un scop. Si exista o vorba: cand elevul e pregatit, maestrul apare. Eu iti voi arata cum am dat gandurile la o parte si cum am inceput sa fiu din nou fericit. Doar lasa cuvintele mele sa se aseze in tine fara sa incerci sa le intelegi, ele stiu foarte bine ce au de facut. Tu nu ai nimic altceva de facut, decat sa fii. Ce bine ca esti…