fbpx

Termeni generali

Sapiensfood este denumirea comercială a SC Sapiensfood SRL, persoană juridică cu sediul în București, Sect 2, Romania, Camera nr. 1, Bloc T73, Scara B, Etaj 4, Ap. 42, înregistrată la Registrul Comerțului ub nr. J40/14667/2018, având CUI 39991413, numită în continuare Sapiensfood.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a acestui website, te rugăm să citești cu atenție acești termeni și condiții. Utilizarea acestui website implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului https://goodvibeco.ro, Sapiensfood își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și politica de confidențialitate sau termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica actualitatea termenilor și condițiilor.

Drepturi de autor

Conținutul website-ului https://cezarstefanjinga.ro/ este proprietatea Sapiensfood .

Sapiensfood garantează utilizatorului acces limitat pe website-ul https://cezarstefanjinga.ro, în interes personal (informare sau efectuare de comenzi online) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica în întregime sau parțial website-ul, de a reproduce integral sau parțial website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Sapiensfood, fără acordul prealabil scris al aceteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică și conținut sunt proprietatea Sapiensfood, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul website-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a website-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, ești pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

Seizări

În cazul în care observi că am încălcat în vreun fel drepturile de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, te rugăm să ne comunici acest lucru la adresa de email contact@goodvibeco.ro sau prin folosirea paginii de contact. Sapiensfood va răspunde sesizării în maxim 3 zile lucrătoare și se va încerca o soluționare amiabilă.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ulterior, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de tine vor fi folosite de Sapiensfood exclusiv în scopul declarat al website-ului.

Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite doar pentru a-ți livra produsele sau serviciile comandate, facturare și comunicarea stadiului comenzilor. Eventuale promoții sau buletine informative periodice îți vor fi livrate doar în măsura în care îți vei da acordul să primești acest gen de informații.

Nu ești obligat să furnizezi datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor sau serviciilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Sapiensfood. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. De asemenea, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea datelor tale din baza noastră de date.

Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa către Sapiensfood cu o cerere scrisă, datată și semnată. Sapiensfood se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor tale în scopul realizării unor campanii, ți se va cere acordul explicit.

Sapiensfood nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Garanția produselor

Produsele comercializate de Sapiensfood nu sunt contrafăcute.

Sapiensfood garantează integritatea produselor comandate de pe website pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României.

În momentul livrării, o persoană cu vârstă de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Sapiensfood.

Sapiensfood susține o parte din costul transportului, iar cumpărătorul va trebui să plătească prețul de 11 lei pentru orice tip de comandă ce necesită transport. Această taxă de transport este valabilă pentru orice comandă în limita de acoperire a firmei de curierat (ex. Fan Courier). Pentru zonele aflate în afara acestei arii se pot percepe taxe sumplimentare de transport.

Termenul de livrare a produselor este de aproximativ 24-48 de ore din momentul recepționării comenzii, prin curierat rapid, în zilele lucrătoare (în București) sau în 24-72 de ore în zilele lucrătoare, prin rețele de curierat rapid (în celelalte localități din țară). Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către Sapiensfood. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Plata produselor comandate prin Sapiensfood se poate face în acest moment doar în numerar la livrare (ramburs). Plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Cu toate acestea, unele produse vândute de Sapiensfood pot beneficia de o perioadă mai mare de timp în care poți face returul. În acest caz, perioada de retur este specificată în pagina de prezentare a produsului.

Dacă dorești returnarea unui produs, trimite-ne un mesaj la contact@goodvibeco.ro în care să specifici acest lucru.

Conciliere

În cazul în care ai o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de Sapiensfood, te rugăm să ne scrii un e-mail pe adresa: contact@goodvibeco.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre tine și Sapiensfood pentru utilizarea acestui website. Sapiensfood verifică periodic exactitatea informațiilor de pe website, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea website-ului. În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și îți vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda.

În această situație, îți vom transmite noul preț al produsului, iar tu vei decide dacă dorești sau nu să achiziționezi produsul la prețul corect. Fotografiile produselor afișate pe website au caracter informativ, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către Sapiensfood fără preaviz.

Aceștia sunt termenii și condițiile de utilizare a website-ului https://cezarstefanjinga.ro/ actualizați la data de 14.01.2020.